OPŠTINA PLJEVLJA SUFINANSIRAĆE ADAPTACIJU FASADA STAMBENIH ZGRADA KOJE NISU PRIKLJUČENE NA DALJINSKO GRIJANJE IZ KOTLARNICE U SKERLIĆEVOJ ULICI

Opština Pljevlja objavila ja 25. marta Javni poziv za sufinansiranje adaptacije fasada stambenih zgrada koje se ne griju iz kotlarnice u Skerlićevoj ulici, a kojima nije izgrađena termo fasada.

U cilju promocije i postizanja veće energetske efikasnosti u stambenom sektoru, kao i smanjenja utroška fosilnih goriva za grijanje domaćinstava, Opština će u sufinansiranju adaptacije učestovati u iznosu od 90%, a etažni vlasnici imaće obavezu da finansiraju 10% od ukupne procijenjene vrijednosti radova.

Učesnici po javnom pozivu mogu biti upravnici, privremeni upravnici stambenih zgrada koje nisu priključene na daljinsko grijanje iz kotlarnice u Skerlićevoj, u kojima su obrazovani organi upravljanja.

Prijave po Javnom pozivu podnose se Opštini Pljevlja na propisanom obrascu, uz priloženu potrebnu dokumentaciju, do 11. aprila 2022. godine, na arhivi Opštine Pljevlja – Građanski biro.

Cjelokupan Javni poziv sa kriterijumima za utvrđivanje liste prioriteta, potrebnim podacima i dokumentacijom za prijavu dostupni su na sajtu Opštine Pljevlja:

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja