Uručene diplome i nagrade lučonošama Srednje stručne škole

Prigodnom ceremonijom u sali Skupštine Opštine Pljevlja danas je (17.06.2020 god.) uz prisustvo predsjednika Opštine Pljevlja Igora Golubovića sa saradnicima, profesora i roditelja, proslavljena mladost, uspjeh i talenat najboljih učenika Srednje stručne škole.

Predsjednik Opštine Pljevlja obraćajući se nagrađenim maturantima istakao je da je ova diploma samo kruna rada i zalaganja ali i neospornog talenta koji svako od njih posjeduje.

„Dokazali ste nam zrelost i kvalitet na svim poljima, savjesno ste obavili svoju misiju i od sutra krećete u nova osvajanja i podvige.Vi ste snaga ovog grada i države i želim vam da gdje god da sutra odete sačuvate one vrijednosti po kojima vas pamtimo. Oni koje ste učinili ponosnim prije svega vaši roditelji, profesori i ovaj grad biće vam podrška i oslonac i dalje u svemu što radite jer zaboravu kad ste vi u pitanju mjesta nema.” kazao je predsjednik izrazivši nadu da će sutra iste te mlade ljude kad jednom ostvare svoje snove ponovo sresti u našem gradu jer im kako kaže, Pljevlja još puno toga duguju i uvijek će im kao takvima biti zahvalna.

Direktor škole Miljan Mitrović čestitao je nagrađenima na postignutim rezultatima i poželio uspjeh u budućem radu izrazivši zahvalnost što su bili dio ove škole.

Dobitnica diplome „Luča I“ i nagrade Opštine Pljevlja – knjige „Istorija Pljevalja“ i novčanog iznosa od 100 eura za školsku 2019/2020 godinu je Tamara Bajić, dok su dobitnici diplome „Luča II“ i nagrade Opštine Pljevlja – knjige „Istorija Pljevalja“ i novčanog iznosa od 50 eura za školsku 2019/2020 godinu : Goran Radović, Nejra Bašić i Katarina Despotović.

                                                                    Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja