ADAPTIRAN TEREN KOD OSNOVNE ŠKOLE U KOMINIMA

Opština Pljevlja je predviđenim budžetom Sekretarijata za društvene djelatnosti za 2021.godinu, u okviru uređenja sportsko rekreativnih zona adaptirala još jedan otvoreni teren i to kod osnovne škole u Kominima.

Adaptacijom sportskog terena stvoreni su uslovi za igranje basketa i to postavljanjem kontrukcije za koš, postavljanjem table i obruča, čišćenje dvorišta kod škole, iscrtavanjem linija. U narednom periodu planirano je da se ovaj sportski teren oplemeni novim sportskim mobilijarom.

Pomoć u adaptaciji navedenog sportskog terena pružila su lokalna preduzeća, prije svega DOO ,,Grijanje“ i DOO ,,Čistoća“.

Pored ovog terena, u 2021. godini obnovljen je teren kod Doma Vojske CG, teren ,,Pavina njiva“, teren ,,Avdovina“, adaptirana je trim staza u parku ,,Vodice“ koja je nasuta potrebnom količinom materijala za bezbjedno bavljenje sportskom rekracijom.

Nastavljamo dalje sa obnovom otvorenih sportskih terena, što podrazumijeva da svako gradsko i prigradsko naselje u narednom periodu dobije mjesto za bavljenje sportom i sportskom rekreacijom.