Direktor Uprave policije Veselin Veljović boravio u radnoj posjeti Opštini Pljevlja

Direktor Uprave policije Veselin Veljović boravio je danas sa saradnicima u radnoj posjeti Opštini Pljevlja i tom prilikom razgovarao sa predsjednikom Opštine Igorom Golubovićem i predsjednikom Skupštine opštine Dragišom Sokićem.

Tokom sastanka konstatovana je činjenica da je saradnja policije i opštinskih organa u kontinuitetu na visokom nivou i da taj partnerski odnos treba njegovati i unapređivati na dobrobit svih građana Pljevalja.

Predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović istakao je da opština Pljevlja predstavlja  primjer multietničkog sklada i to je vrijednost koju svi zajednički treba da čuvamo, a dosadašnja saradnja sa Upravom policije, prije svega Centrom bezbjednosti Pljevlja pravi je dokaz da se odlučno i posvećeno radi na tome da se svaki građanin, bez obzira na različitosti, osjeća sigurno.

Osvrćući se na trenutnu situaciju u Crnoj Gori direktor Uprave policije Veselin Veljović je  naglasio je bezbjednost i mir građana ni na koji način ne mogu biti ugoženi.

“ Pljevlja su uvijek davala poseban pečat modernoj Crnoj Gori i iz svakog izazova izlazila na mudar način”-istakao je Veljović, naglašavajući da je ambijent sigurnosti nužna  pretpostavka progresa demokratije i slobode za sve dobronamjerne građane. “Crna Gora je zemlja slobodnih ljudi u kojoj su prava i slobode svih građana ključna vrijednost i standard prema kojem se upravljamo”-rekao je Veljović.

Kabinet predsjednika