Godišnja davanja Opštine Pljevlja prema Televiziji Pljevlja biće uvećana za 15%

Danas je u Kabinetu predsjednika Opštine Pljevlja potpisan Aneks ugovora o pružanju javnih usluga između Opštine Pljevlja i Lokalnog javnog emitera „RTV Pljevlja“.

Ugovorom, koji je u ime Opštine Pljevlja potpisao predsjednik Igor Golubović, a u ime Savjeta „LJE RT Pljevlja“ predsjednik Borjan Džogaz, definisane su dodatne javne usluge koje će Televizija Pljevlja pružati građanima opštine Pljevlja u ugovorenom vremenskom periodu zaključno sa 2023. godinom.

Novim programskim sadržajima planiranim za emitovanje u budućem periodu, biće omogućena edukacija za novinarske poslove srednjškolcima sa terotirije Pljevalja, a na zadovoljstvo osnivača, realizacijom nove emisije „Srednjoškolac“, pokrenuće se novi impuls javne riječi, koji će talentovanoj omladini grada omogućiti  razvoj novinarskih i kreativnih vještina, ali i kritičke misli, što će ujedno obogatiti kulturno – obrazovni program televizije Pljevlja.

Ugovorom, odnosno Aneksom, Opština Pljevlja uvećala je iznos godišnjh davanja Lokalnom javnom emiteru „RTV Pljevlja“ sa 261.734,00 na 300.000,00 eura.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja