Konferencija “Perspektive razvoja ruralnog turizma u Crnoj Gori sa posebnim osvrtom na opštinu Pljevlja“

Sekretarijat za privredu Opštine Pljevlja i Turistička organizacija Pljevlja u saradnji sa Inovaciono preduzetničkim centrom „Tehnopolis“ iz  Nikšića organizovaće jednodnevnu konferenciju čija je tema „Perspektive razvoja ruralnog turizma u Crnoj Gori sa posebnim osvrtom na opštinu Pljevlja“.

Konferencija će se održati u u Hotelu Franca u Pljevljima 31. oktobra 2019. godine, sa početkom u 10 časova.

Učesnici konferencije biće u prilici da čuju prezentaciju resursa Crne Gore sa fokusom na Opštinu Pljevlja, prezentaciju dostupnih mjera podrške kako sa nacionalnog, tako i lokalnog nivoa, kao i prezentaciju svih potrebnih koraka koje treba ispuniti prilikom registracije ponude ruralnog turizma u Opštini Pljevlja a samim tim i u čitavoj Crnoj Gori. Na posebnom panelu biće predstavljeni primjeri dobre prakse kao dobra motivacija potencijalnoj ponudi ruralnog razvoja.

Konferenciji, koju će otvoriti predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović, prisustvovaće i predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne turističke organizacije i Turističke organizacije Pljevlja, Invaciono-preduzetničkog centra “Tehnopolis”, kao i predstavnici Opštine Pljevlja koji se bave unaprijeđenjem ruralnog turizma i poljoprivrede.

Kabinet predsjednika Opštine