Kovačević – Neka univerzalne vrijednosti koje simbolizuje Ramazanski bajram budu vodilja u daljoj izgradnji suživota i zajedništva u Pljevljima i cijeloj Crnoj Gori

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević čestitao je članovima Odbora Islamske zajednice i pripadnicima islamske vjeroispovijesti nastupajući Ramazanski bajram.

„U ime Opštine Pljevlja i u svoje ime, članovima Odbora Islamske zajednice i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujem čestitke povodom nastupajućeg praznika – Ramazanskog bajrama.

Neka univerzalne vrijednosti koje simbolizuje ovaj praznik, budu vodilja u daljoj izgradnji suživota i zajedništva u Pljevljima i cijeloj Crnoj Gori.

Doprinos Islamske zajednice u Pljevljima neosporan je u promovisanju multikulturalizma našeg društva i dodatnom jačanju i obogaćivanju temelja naše Crne Gore.

U duhu Praznika, koji simbolizuje značaj povjerenja, mira, tolerancije, zajedništva i ljepote različitosti, vjerujem da ćemo svi zajedno učvršćivati vjeru u napredak i trasiranje pravog puta za srećnu budućnost naše zajednice.

Želim vam da Ramazanski bajram provedete u miru, dobrom zdravlju, blagostanju, uz ličnu i porodičnu sreću.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK

Rajko Kovačević“