Nagrađeni najbolji policajci u 2021. godini

Svečenim prijemom u Kabinetu predsjednika Opštine Pljevlja uručene su nagrade najboljim službenicima Centra bezbjednosti i stanice Granične policije Pljevlja za 2021. godinu.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović uručio je, na prijedlog kolegijuma načelnika Centra bezbjednosti Pljevlja novčane nagrade u iznosu od po 250,00 eura za dva policijska službenika.

Nagrađeni službenici su:

Željko Radenović, stariji policajac I klase (Centar bezbjednosti Pljevlja) i

Ilija Dragašević, samostalni policijski inspektor (stanica Granične policije Pljevlja).

Predsjednik Igor Golubović, zahvalio se Centru bezbjednosti i Graničnoj policiji na izuzetnim rezultatima postignutim u ovoj godini, dobroj saradnji i istrajavanju da Pljevlja budu bezbjedno i sigurno mjesto za sve građane. On je naglasio da će u lokalnoj upravi uvijek imati dobrog partnera u sprovođenju svih aktivnosti koje se tiču kvalitetnijeg života u Pljevljima.

Predstavnici Centra bezbjednosti i stanice Granične policije iskazali su zadovoljstvo što tradicionalnim vrijednovanjem rada njihovih službenika  lokalna uprava pokazuje da uvažava sve što čine da Pljevlja učine bezbjednim gradom za život i što stanje reda i mira održavaju na visokom nivou. Saglasni su da nagrađivanje službenika Uprave policije predstavlja svojevrsnu nagradu cjelokupnom timu, koji će i ubuduće, kako su istakli, nastojati da svoje radne zadatke obavlja još odgovornije i profesionalnije. 

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja