Najava panel diskusije u Američkom uglu

U četvrtak 26. septembra 2019. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Američkog ugla u Pljevljima, biće održana panel diskusija na temu zaštite životne sredine i održivog razvoja, pod nazivom “ Stanje životne sredine – izazovi i mogućnosti za unapređenje”. Panel diskusija se organizuje sa ciljem uvida u trenutne aktivnosti koje su u fokusu kada je u pitnaju zaštita i unaprijeđenja životne sredine u Pljevljima.

Organizator programa „ Za jači glas organizacija građanskog društva“, u sklopu kojeg je jedna od tema i zaštita životne sredine i održivi razvoj je Fond za aktivno građanstvo – FAKT uz podršku Američke ambasade u Podgorici.

Najavljenu diskusiju vodiće direktor ekološkog pokreta Ozon Aleksandar Perović, a panelisti na navedenu temu biće predsjednik Opštine Pljevlja g-din Igor Golubović, ispred Agencije za zaštitu prirode i životne sredine Almina Bučan, Milorad Mitrović ispred ekološkog društva „Breznica“ iz Pljevalja i Zagorka Kalović ispred organizacije „Viva Vita“, takođe iz Pljevalja.

Kabinet predsjednika