Odobrene subvencije za kupovinu bicikala svim aplikantima koji su ispunili uslove Javnog poziva – potpisivanje ugovora počinje danas

Obavještavamo aplikante prijavljene na Javni poziv za dobijanje subvencije za kupovinu bicikala, da je predsjednik Opštine Pljevlja usvojio predlog Komisije i odobrio sredstva za preostalih 34 lica koja su ispunila uslove Javnog poziva, a nisu bili u prvih 60 prijavljenih.

Aplikanti koji su ostvarili pravo na subvenciju koju dodjeljuje Opština Pljevlja, Ugovore o subvenciji mogu potpisati svakim radnim danom počev od 04. maja – zaključno sa 14. majem 2021. godine u Kancelariji br. 2 Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Pljevlja (bivša zgrada SDK).

Važna napomena: Korisnici subvencije su dužni dostaviti ovjeren i potpisan račun od obavljene trgovine i fiskalni račun, uz ličnu kartu koju će dostaviti na uvid.

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 069/328-408 ili na mail adresu borjan.dzogaz@pljevlja.co.me

Podsjećamo, za subvencioniranje kupovine bicikala iz Budžeta Opštine Pljevlja opredijeljeno je 5.000 eura, a sredstva za dodatnih 34 aplikanta biće obezbijeđena budžetom Kabineta predsjednika Opštine Pljevlja.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja