Opština Pljevlja nagradila najboljeg policajca u 2022. godini

Za najboljeg policajca Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja u 2022. godini proglašen je stariji policajac prve klase Gojko Jelovac. Njega i starješine danas su primili potpredsjednici Opštine Pljevlja Nenad Rubežić i Jasmin Čelebić i uručili mu novčanu nagradu.

Potpredsjednik Opštine Nenad Rubežić istakao je da  su lokalna vlast i pripadnici OB Pljevlja svakodnevno na zajedničkom zadatku koji se odnosi na obezbjeđivanje ugodnog i mirnog života svih građana.

“Višegodišnja praksa naše lokalne uprave je da uvažimo odluku starješina u policiji i simbolično nagradimo najbolje službenike koji se staraju o javnom redu i miru, što je samo jedan od segmenata naše kvalitetne saradnje”, kazao je potpredsjednik Rubežić.  

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja Haris Đurđević kazao je da je Jelovac nagradu zaslužio dugogodišnjim savjesnim radom na svim povjerenim poslovima, profesionalnim odnosom prema poslu, kulturnim odnosom prema građanima, poštovanjem i uvažavanjem starješina.

Uz zahvalnost starješinama i lokalnoj upravi, Jelovac je kazao da mu nagrada predstavlja obavezu da više unaprijedi svoje aktivnosti na poslovima očuvanja javnog reda i mira u Pljevljima, ali i da je počastvovan što izbor dolazi od njegovih starješina i kolega.

Starješine i policajci su informisali potpredsjednike o rezultatima rada tokom godine na izmaku, koji su ocijenjeni dobrim, a bilo je riječi o pravcima buduće saradnje Opštine i Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja kako bi se doprinijelo efikasnijem radu policije.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja