Општина Пљевља учествовала на Сајму европских пројеката

Општина Пљевља је учествовала на Сајму европских пројеката, који је одржан у суботу, 8. 6. 2024. године, у Подгорици, испред Дворца Петровића на Крушевцу.

Сајам европских пројеката је по трећи пут организовала Привредна комора Црне Горе. Ријеч је о догађају који окупља општине, министарства, институције, организације и компаније које имплементирају пројекте финансиране средствима различитих програма Европске уније.

Догађај су отвориле предсједница Привредне коморе Црне Горе др Нина Дракић и министарка европских послова Црне Горе Маида Горчевић.

Општину Пљевља представљала је менаџерка Општине, мр Љиљана Ђондовић, са сарадницима. На позив менаџерке Општине, на Сајму је учествовала и Туристичка организација Пљевља, на заједничком штанду. Овакви догађаји су одлична прилика да се широј јавности уз имплементиране пројекте и оне чија је имплементација у току, представи богата и јединствена туристичка понуда Пљеваља, као и да Туристичка организација нашег града ојача сарадњу са Националном туристичком организацијом која је учествовала на Сајму.  

Штанд Општине Пљевља посјетила је министарка Горчевић, предсједница Привредне коморе др Дракић, званичници, представници општина, министарстава, организација и грађани.

Сајам је омогућио размјену досадашњих искустава, идеја и примјера добре праксе, као и успостављање нових и јачање већ постојећих контаката са учесницима Сајма, све у циљу успјешне заједничке сарадње у периоду који је пред нама.