P R E M I J E R A POZORIŠNA PREDSTAVA „PROSIDBA I MEDVJED“: SRIJEDA, 17. NOVEMBAR U 20.00 časova


U produkciiji Centra za kulturu Pljevlja i pod pokroviteljstvom Opštine Pljevlja 
Predstava „Prosidba“ i „Medvjed“ u režiji istaknutog i regionalno priznatog crnogorskog režisera gospodina Gorana Bulajića, rađena po tekstu ruskog pisca Antona Pavloviča Čehova, simbolizuje pozorišnu predstavu koja se odvija u dva čina. Predstava je obilježena univerzalnim vrijednostima koje vrijeme ni prostor ne prevazilaze, sa snažnom poukom usmjerenom na prave životne vrijednosti.

Dramski momenti  u predstavi prožeti svađama , napetostima, nepredviđenim situacijama, mržnjom, lako mogu prerasti u nešto više i promjeniti pogled na situaciju i budućnost aktera na sceni.Cijela radnja prožeta je dramskim i humorističkim momentima, koji će prisutnu publiku zaintrigirati, nasmijati, ali i podstaći na razmišljanje o vrijednostima, načelima, sudbinama i osvježiti percepciju na istinsku smisao života.

Glumačka postavka u sastavu Julija Milačić Petrović Njegoš, Stevan Vuković i Darko Bjeković, predstavlja i više nego respektabilnu glumačku ekipu, koja na uspješan i reprezentativan način iznosi ovaj zahtjevan pozorišni komad. Scenografija: Anka Gardašević Muzika: Hasan Hadžalić.

Ulaznice po cijeni od 3,00 eura mogu se kupiti na dan predstave u terminu od 12:00 do 20:00 časova na biletarnici JU „Centar za kulturu Pljevlja“.

UŽIVAJTE U JESENI UZ PLJEVALJSKE NOVEMBARSKE SVEČANOSTI!
DOBRODOŠLI!