Popločavanje glavne ulice  u završnoj fazi

U toku su završni radovi u glavnoj ulici, nakon 60 dana zastoja nastalog usled čekanja isporuke crvenog granita- istakao je Nenad Rubežić, direktor Direkcije za izgradnju i investicije opštine Pljevlja.

Popločavanjem sa granitom ulica kralja Petra će dobiti  pravi izgled. Vremenski uslovi izvođaču idu na ruku, tako da se popločavanjem završavaju radovi, nakon čega slijedi nastavak na trgu  Đorđija Peruničića.

“ Šezdeset dana je trajala isporuka granita najboljeg kvaliteta. Sa ovim je jedan dio posla završen što se tiče uređenja glavne ulice-popločavanja i rasvjete. Predsjednik opštine je formirao komisiju od 12 članova koja će se baviti zelenilom, postavljanjem mobilijara i ostalim enterijerom”- naglasio je Rubežić.

“Što se tiče trga “Đorđija Peruničića” raspisan je tender za stepenište koje treba da se radi između ulice kralja Petra i Trga. Ako dozvole vremenski uslovi, možda se završi stepenište i ove godine, nakon čega bi kompletirali čitavu ovu cjelinu.”- rekao je Rubežić.

Završetkom svih radova, postavljanjem zelenila i drugog uličnog dekora, Pljevlja će dobiti savremenu centralnu gradsku zonu.