PROGRAM RADA ODRŽAVANJA JAVNE RASPRAVE u postupku donošenja ODLUKA O JAVNOM VODOSNABDIJEVANJU, UPRAVLJANJU KOMUNALNIM OTPADNIM I ATMOSFERSKIM VODAMA

Sekretarijat za sambeno komunalne poslove, saobraćaj i vode Opštine Pljevlja kao obrađivač odluke prikupio je sve neophodne informacije radi utvrđivanja i sprovođenja Programa održavanja javne rasprave za utvrđeni Nacrt Odluke o javnom vodosnabdijevanju upravljanju komunalnim otpadnim i atmosferskim vodama kojim se precizira sledeće:

1. Javna rasprava o Nacrtu Odluke o javnom vodosnabdijevanju upravljanju komunalnim otpadnim i atmosferskim vodama koji prolaze kroz naselje na teritoriji Opštine Pljevlja počinje 04.02.2022 godine a završava se 18.02.2022.godine.

2. Nacrt navedene odluke biće dostupan svim zainteresovanim subjektima za preuzimanje na šalteru Građanskog biroa Opštine Pljevlja kao i na web sajtu opštine Pljevlja www.pljevlja.me.

3. Centralna javna rasprava održaće se 18.02.2022 godine (petak), u zgradi Skupštine opštine Pljevlja, ulica Kralja Petra, sa početkom u 12.00 časova.

4. Nacrt naznačene odluke dostaviće se klubovima odbornika SO Pljevlja, Predsjedniku Opštine, Predsjedniku Skupštine i nadležnim organima lokalne uprave.

5. Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja mogu se podnijeti u pisanoj formi na šalteru Građanskog biroa Opštine Pljevlja i na e mail adresu: opstinapv@t-com.me (sa naznakom za Sekretarijat za stambeno komunalne poslove saobraćaj i vode Opštine  Pljevlja), do isteka roka za javnu raspravu.

6. Sekretarijat za stambeno komunalne poslove saobraćaj i vode Opštine Pljevlja će razmotriti primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi u roku od 5 dana od završetka rasprave.

Program održavanja Javne rasprave o Nacrtu Odluke o javnom vodosnabdijevanju upravljanju komunalnim otpadnim i atmosferskim vodama biće objavljen na Oglasnoj tabli opštine Pljevlja, na zvaničnom web sajtu opštine i u jednom zvaničnom terminu RTV Pljevlja i to 07.02.2022 i 14.02.2022 godine.

Nacrt Odluke o javnom vodosnabdijevanju, upravljanju komunalnim otpadnim i atmosferskim vodama možete pogledati OVDJE.