Služba Komunalne policije i Sekretarijat za inspekcijske poslove dobili nova vozila

U toku protekle nedelje Služba komunalne policije i Sekretarijat za inspekcijske poslove opštine Pljevlja iz budzetskih sredstava opštine, dobili su na raspolaganje po jedno službeno vozilo. Po riječima Bojana Bajčete, načelnika Komunalne policije opštine Pljevlja, nabavka ovih vozila će u mnogome olakšati rad komunalnog i inspekcijskog nadzora.

Načelnik Bajčeta je istakao da su vozila propisno obilježena u skladu sa pravilnikom Ministarstva unutrašnjih poslova.Takođe je  apelovao na građane da se ponašaju u skladu sa zakonskim odredbama da se ne bi ponavljali problemi iz proteklih godina, posebno u vrijeme grejne sezone. On je pozvao građane Pljevalja na saradnju, radi uspješnijeg uspostavljanja komunalnog reda i obezbjeđenja zdravije životne sredine.

Jedna od novina u radu Komunalne policije jeste izricanje preventivnih I represivnih mjera, tako da je od početka godine Služba komunalne policije izrekla je više od 50 novčanih kazni putem prekršajnih naloga u ukupnom iznosu od preko 4000 eura.

Izvor: intervju načelnika Komunalne policije za RTPV