Ambasadorka SAD u dvodnevnoj posjeti Pljevljima

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Nj.E. Judy Rising Rainke, u pratnji zamjenika šefa političke i ekonomske sekcije Waltera Andonova posjetila je Opštinu Pljevlja i susrela se sa Predsjednikom opštine Igorom Golubovićem i predsjednikom Skupštine Dragišom Sokićem.

Tokom sastanka je razgovarano o izazovima sa kojima se suočava Opština Pljevlja u svom radu, sa akcentom na strateške pravce razvoja, investicionim projektima i budućim planovima pljevaljske Opštine, kao i o drugim važnim društvenim temama, o čemu je je predsjednik Golubović iscrpno informisao gospođu Rajnke i gospodina Andonova. 

Takođe, predsjednik Skupštine Dragiša Sokić je upoznao prisutne sa načinom i ambijentom u kojem funkcioniše lokalni parlament i o najvažnijim odlukama koje su donijete u prethodnom periodu, a koje imaju za cilj podizanje kvaliteta života svakog građanina Pljevalja.

U pratnji predsjednika Opštine, Ambasadorka sa saradnicima je obišla i novootvorenu stalnu arheološku postavku “Putevima homo-sapiensa”, nakon čega je nastavila posjetu Termoelektrani Pljevlja.