,,Baci drogu u koš’’ turnir u basketu ovog vikenda u Pljevljima

U Pljevljima, u organizaciji “3×3 Montenegro”, a pod pokroviteljstvom Opštine Pljevlja, počinje turnir u basketu “Baci drogu u koš”.

Turnir, koji Opština Pljevlja organizuje 13. put i koji tradicionalno privuče veliki broj učesnika, i ove godine biće upriličen u saradnji sa “3×3 Montenegro” koji je oficijelni organizator 3×3 turnira pod pokroviteljstvom FIBA.

U subotu – 31. jula, na programu će biti turnir za djevojke i takmičenja mlađih kategorija, a u nedelju 01. avgusta ljubitelji basketa će pratiti seniorski turnir na koji se mogu prijaviti svi „basketaši“ stariji od 17 godina (2004. godište i stariji) .

Tirnir će biti održan na Trgu “13. jul”, a početak programa je oba dana (subota i nedelja) zakazan za 16h.

Na progrramu  događaja će biti i ,,Admiral Knockout’’ i ,,Xiaomi Challenge’’ takmičenja za publiku, čiji će pobjednici osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave ekipa za seniorski turnir se vrše putem 3×3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u, a turnir će se prenositi uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu.

Cilj organizovanja ovakve manifestacije je podsticaj mladih ljudi da se bave sportom i da vode zdrave stilove života kako ne bi došli u problem kao što je narkomanija.

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja