Cyber napadi odgodili asfaltiranje ulica

Obavještavamo učesnike javnih nabavki i javnost da je zbog privremenog isključivanja informacionog sistema usljed cyber napada odgođeno do daljeg sprovođenje više postupaka javnih nabavki koji se odnose na komunalne i druge djelatnosti Opštinje Pljevlja.

  1. U postupku Nabavke materijala za seoske vodovode – prispjele ponude otvorene su u skladu sa propisanim rokovima 24. avgusta. Vrednovanje ponuda je odgođeno.
  2. U postupku Izvođenja radova na sanaciji i presvlačenju kolovoznih i pješačkih površina asfaltnom masom na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 31. avgust, odgođeno je.
  3. U postupku Sanacije i presvlačenje lokalnih puteva asfaltnim zastoroma – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 1. septembar, odgođeno je.
  4. U postupku Sanacije toplovodne linije i nabavke opreme za podstanice, po partijama – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 1. septembar, odgođeno je.
  5. U postupku Adaptacije otvorenog terena u dvorištu OŠ „Boško Buha” – otvaranje ponuda, koje je bilo planirano za 2. septembar, odgođeno je.

Javnost će biti pravovremeno obaviještena o novim terminima nastavka postupaka u skladu sa dinamikom ponovnog uspostavljanja informacionog sistema.

U postupcima Izgradnje i rekonstrukcije seoskih vodovoda i Adaptacije fasade zgrade u Skerlićevoj ulici brojevi 39 i 41 otvaranje ponuda je postupkom planirano za 12. odnosno 19. septembar. Ukoliko informacioni sistem do tada bude uspostavljen ponude će biti otvorene u skladu sa planom. U suprotnom javnost će biti informisana o odlaganju.