Donešena Odluka o dodjeli studentske nagrade za 2020. godinu

Studentska nagrada je ustanovljena kao izraz brige o budućnosti Pljevalja  i vjere u one, koji će u vremenu koje dolazi, svojim znanjem, trudom i radom, svojim stvaralaštvom,  doprinijeti kulturnom, naučnom i privrednom usponu grada.

Na javni konkurs koji je trajao 15 dana prijavila su se ukupno 4 studenta, koja su i ispunjavala uslove propisane Konkursom i Odlukom. Traženi uslovi su se odnosili na to da su studenti završili osnovne studije u periodu između dva konkursa, do roka predviđenog za predaju dokumenata, da su tokom osnovnih studija ostvarili srednju ocjenu položenih ispita najmanje 9,50, da imaju prebivalište u Pljevljima I da studiraju u Crnoj Gori I zemljama bivše SFRJ.

Na osnovu toga, za postignute rezultate na akademskim studijama, a u skladu sa prijedlogom komisije za dodjelu studentske nagrade, predsjednik Opštine donio je Odluku da ove godine budu nagrađena 4  studenta i to:

DIJANA DAMJANOVIĆ, Filološki fakultet,  Univerzitet Crne Gore, prosjek 9,94
BELMA ZEČEVIĆ, Fakultet za poslovni menadžment, Univerzitet Crne Gore, prosjek 9,93
MILAN BELJKAŠ, Farmaceutski fakultet, Univerzitet u Beogradu, prosjek 9,90
LEJLA KORDIĆ, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Univerzitet Crne Gore, prosjek 9,62.

Ovogodišnja studentska nagrada, kao izraz priznanja za izuzetan uspjeh u studiranju, biće dodijeljena na svečanoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja 20. novembra i sastojaće se od diplome i novčanog iznosa od 300,00 eura.

Kabinet predsjednika