Eldare, srećno!

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović primio je danas u svom kabinetu našeg skijaša Eldara Salihovića, člana reprezentacije Crne Gore i poželio mu mnogo sreće na Zimskim olimpijslkim igrama koje će se tokom februara održati u Pekingu.

U razgovoru koji je protekao u prijatnoj atmosferi, predsjednik Opštine istakao je da mu predstavlja čast što će Eldar biti predstavnik Crne Gore na ovom prestižnom takmičenju, ali i što Pljevljaci imaju sportistu takvog ranga među svojim sugrađanima. Golubović je, takođe istakao da će u najskorije vrijeme, sličnim povodom biti organizovan prijem i za Nemanju Grbovića i Radojicu Čepića, naše Pljevljake koji su na Evropskom prvenstvu u rukometu u sastavu reprezentacije Crne Gore napravili značajne rezultate, ali i da će Opština Pljevlja uvijek pokazivati senzibilitet prema sportistima koji svojim vrhunskim rezultatima dodatno promovišu Pljevlja i Crnu Goru.

Predsjednik je u ime Opštine Pljevlja, kao izraz poštovanja što predstavalja sebe, svoju porodicu, klub, grad i državu na najbolji način, dvadesetdvogodišnjem Salihoviću uručio prigodne poklone i novčanu podršku od 1.000,00 eura.

Još jednom, želimo našem Eldaru srećan put, uz želju da se zdravo vrati i poruku da se ponosimo i činjenicom što nosi zastavu Crne Gore na otvaranju Olimpijskih zimskih igara, čime je još jednom dokazao da je ambasador Pljevalja i Crne Gore na najbolji mogući način!

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja