Opština Pljevlja će finansirati sanaciju putnih pravaca Kosanica – Krupice – Reljin Kamen i Vezišnica – Bobovo

Radovi na sanaciji asfaltiranih lokalnih i nekategorisanih puteva Kosanica – Krupice – Reljin kamen i  putnog pravca Vezišnica – Bobovo, koje u vrijednosti od 226.560,40 eura finansira Opština Pljevlja, otpočeće po stvaranju povoljnijih vremenskih uslova.

Ugovorenim obavezama, koje je Opština Pljevlja, nakon sprovedene tenderske procedure tokom 2021. godine i izbora najpovoljnijeg ponuđača, definisala sa firmom „Eurozox“ iz Danilovgrada, predviđen je tehnički rok za izvođenje radova od 45 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Izvođač se obavezao da za potrebe Opštine Pljevlja izvrši sanaciju i presvlačenje asfaltnim zastorom oko 12.000m2 površine navedenih putnih pravaca.

Po usvajanju Plana javnih nabavki, tokom marta će se definisati novi putni pravci za modernizaciju lokalnih puteva ugradnjom asfaltne mase.

Tokom 2021. godine Opština Pljevlja je realizovala radove na sanaciji i modernizaciji lokalnih i nekategorisanih puteva asfaltnim zastorom na 22 putna pravca, a za ove poslove izdvojeno je ukupno 670.000,00 eura sa PDV-om.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja