ИНВЕСТИЦИЈА У АКТИВНИЈИ  ЖИВОТ  ШКОЛАРАЦА:   СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА СПОРТ И МЛАДЕ  ОПШТИНЕ ПЉЕВЉА ДОНИРАЋЕ СПОРТСКЕ РЕКВИЗИТЕ СВИМ ШКОЛАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ПЉЕВЉА

Секретаријат за спорт и младе Општине Пљевља ће у наредном периоду, а у оквиру својих надлежности, реализовати активност која се односи на набавку спортских реквизита за основне и средње школе.

Циљ ове активности је побољшавање услова у школама за извођење наставе физичког васпитања, активности на секцијама и учешће ученика на такмичењима. Посебан акценат је на услове који се обезбјеђују у сеоским школама.

Донирањем спортских реквизита омогућићемо дјеци и омладини разноврсност спортских активности, а послужиће нам да их  мотивишемо да се што више ангажују на развијање позитивних и здравих навика .

Спортски реквизити који ће бити подијељени су: лопте (кошаркашке, фудбалске, одбојкашке и рукометне), сетови за стони тенис, вијаче, сетови за бадминтон, столови за стони тенис (школама које немају), мрежице за столове….итд.

С обзиром на то да је набавка опреме у току, те да се ради о више добављача, о подјели спортских реквизита школе ће бити благовремено обавијештене.