Kovačević čestitao Ramazanski bajram: Pljevlja stoje na čvrstim temeljima skladnog suživota što je vodilja dalje izgradnje  zajedništva u cijeloj Crnoj Gori

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević čestitao je članovima Odbora Islamske zajednice i pripadnicima islamske vjeroispovijesti nastupajući Ramazanski bajram.

„U ime Opštine Pljevlja i u svoje ime, članovima Odbora islamske zajednice i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom nastupajućeg vjerskog praznika – ramazanskog Bajrama.

Neka praznični duh ispuni vaše domove srećom, podari vam dobro zdravlje i učvrsti međusobno razumijevanje, povjerenje i zajedništvo.

Ramazanski bajram jedan je od najvećih islamskih praznika kojim se obilježava kraj mjeseca posta. Izuzetna je prilika da pokažemo međusobnu toleranciju, solidarnost i poštovanje. Neka svojim porukama dobrote, ljubavi i mira podstakne da učvrstimo vjeru i želju za boljitkom i napretkom cijelog društva.

Naša Pljevlja stoje na čvrstim temeljima međusobnog uvažavanja i skladnog suživota, što je na ponos svakom Pljevljaku i vodilja za dalju izgradnju suživota i zajedništva u cijeloj Crnoj Gori.

Želim vam da ramazanski Bajram provedete okruženi najdražima, u dobrom zdravlju, blagostanju, uz ličnu i porodičnu sreću.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK

Rajko Kovačević“