Kovačević čestitao Vaskrs: Međusovno razumijevanje, uvažavanje i tolerancija su temelj i civilizacijska tekovina crnogorskog društva

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević čestitao je u ime Opštine i u svoje ime Vaskrs sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti i poželio da praznične dane provedu u dobrom zdravlju, spokojstvu i sreći:

U ime Opštine Pljevlja i u svoje ime, sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa.

Želim vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, spokoju i sreći.

Simbolika Vaskrsa posjeća nas da su međusovno razumijevanje, uvažavanje i tolerancija temelj i civilizacijska tekovina crnogorskog društva, što nam je uzor i putokaz da budemo neimari boljeg suživota u svojim zajednicama.

Uvjeren sam da će u duhu svoje tradicije, pravoslavni vjernici zajedno sa pripadnicima drugih vjera u našem gradu snažiti suživot i solidarnost i doprinositi izgradnji stabilnog društva i uspješne Crne Gore.

Neka nam praznični duh zajedništva, međusobnog razumijevanja i tolerancije budu snaga da sačuvamo moralne vrijednosti i uzajamno poštovanje koji su uvijek krasili naša Pljevlja.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK

Rajko Kovačević