PROGRAM ODRŽAVANJA JAVNE RASPRAVE u postupku donošenja Odluke o lokalnim objektima od opšteg interesa

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o lokalnim objektima od opšteg interesa trajaće od 06.09.2022.godine do 20.09.2022.godine.

2. Nacrt navedene Odluke biće dostupan za preuzimanje na šalteru Građanskog biroa Opštine  Pljevlja  i  na  internet sajtu opštine  Pljevlja  www.pljevlja.me, svim  zainteresovanim  građanima, organima i organizacijama, javnim službama, NVO sektoru i drugim zaintresovanim subjektima.

3. Centralna javna rasprava održaće se 09.09.2022.godine (petak), u zgradi Skupštine opštine Pljevlja-bivša zgrada SDK-a, ulica Kralja Petra, sa početkom u  11.00 časova.

4. Nacrt naznačene Odluke dostaviće se klubovima odbornika SO Pljevlja, Predsjedniku Opštine, Predsjedniku Skupštine, nadležnim  organima  lokalne  uprave i Službi mjesnih zajednica.

5. Predlozi, primjedbe, sugestije i mišljenja mogu se podnijeti u pisanoj formi na šalteru  Građanskog biroa  Opštine  Pljevlja  i na  e mail  adresu : opstinapv@t-com.me (sa  naznakom na 

Sekretarijat za uređenje prostora Opštine  Pljevlja), do isteka roka za javnu raspravu.

6. Sekretarijat za uređenje prostora Opštine  Pljevlja će  razmotriće  primjedbe, predloge  i sugestije  učesnika javne  rasprave i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi u roku od 10 dana od  završetka  rasprave.

Program održavanja Javne rasprave o Nacrtu Odluke o lokalnim objektima od opšteg interesa objavljen je na Oglasnoj tabli opštine Pljevlja, na zvaničnoj WEB prezentaciji opštine, u jednom zvaničnom terminu RTV Pljevlja u periodu  od 06.09.2022.godine do 08.09.2022.godine.

Nacrt Odluke o lokalnim objektima od opšteg interesa možete pogledati OVDJE.