НАГРАЂЕН НАЈБОЉИ ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИК ЗА 2023. ГОДИНУ

У Кабинету предсједника Општине Пљевља уручена награда најбољем полицијском службенику за 2023. годину

За најбољег полицајца у 2023. години изабран је Предраг Томић, старији полицајац I класе Одјељења безбједности Пљевља. Предсједник Општине Пљевља уручио му је Монографију Пљеваља и скроман новчани износ, на предлог колегијума начелника Oдјељења безбједности Пљевља, а у складу са досадашњом сарадњом.

-Данас смо наставили дугогодишњу традицију и наградили најбољег полицајца, господина Томића. До сада смо имали одличну комуникацију са Одјељењем безбједности Пљевља, па ћемо даљим унапрјеђењем партнерских односа наставити да обезбјеђујемо квалитетне и безбједне услове за живот наших грађана. Најбољем полицајцу уручена је симболична новчана награда и поклон од Општине Пљевља, што ће, надам се, бити сатисфакција и осталим колегама, казао је предсједник Општине, др Дарио Вранеш.

Начелник Одјељења безбједности Пљевља, Харис Ђурђевић, захвалио се предсједнику Општине на пријему.

-Вредновањем рада наших службеника локална управа показује да уважава залагање полиције да Пљевља учине безбједним. Највећи проблем са којим се сусрећемо је недостатак кадра. Старији службеници полиције одлазе у пензију, док се млади кадар који тек завршава школовање распоређује у друге градове, истакао је Ђурђевић.

Старјешине и полицајци су информисали предсједника Општине и његове сараднике о резултатима рада и сумирали утиске за 2023. годину. Такође, разговарали су и о правцима будуће сарадње Општине и Одјељења безбједности, како би створили услове да  млади полицијски службеници остају у Пљевљима.