Nova parking mjesta u centru grada

Građanima će do kraja godine biti dostupan novi parking prostor u centru grada.

U toku je otvoreni postupak javne nabavke koji je Opština Pljevlja – Direkcija za izgradnju i investicije raspisala,a a koji se odnosi na izgradnju 33 parking mjesta na pet katastarskih parcela u okviru DUP-a „Centar 1“.

Izgradnjom novih parking mjesta značajno će se poboljšati saobraćajni uslovi za stanare ulice Voja Đenisijevića, ali i velikog broja roditelja koji djecu svakodnevno dovode u JPU „Eko bajka“.

Procijenenja vrijednost nabavke je 91.000 eura bez PDV-a, a rok izvođenja radova će, ba osnovu dinamike iz ponude, biti definisan ugovorom.

Ponude se podnose preko elektronskog sistema Uprave za javne nabavke ESJN-a zaključno sa danom 26.07.2021 godine do 9 časova, a istog dana izvršiće se otvaranje pristiglih ponuda.

Podsjećamo, podizanje kvaliteta usluga u smislu povećanja prostora za parkiranje u centralnoj gradskoj zoni kroz uređenje postojećih i identifikaciju novih parking mjesta, jedan je od prioriteta kojim se naša lokalna uprava bavi proteklih pet godina, sa ciljem stvaranja uslova za povećanje kvaliteta života svakog Pljevljaka.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja