Objavljen Javni poziv za angažovanje jednog lica za obavljanje administrativno – tehničkih poslova potrebnih za redovno funkcionisanje omladinskog servisa

Ministarstvo sporta i mladih raspisalo je javni poziv za angažovanje lica za obavljanje administrativno-tehničkih poslova potrebnih za redovno funkcionisanje omladinskog servisa u Opštini Pljevlja. Pozivi su raspisani  i za opštine Bar, Cetinje,Kotor i Petnjica.

Ovim putem pozivaju se svi mladi ljudi koji ispunjavaju uslove propisane javnim pozivom da se prijave i time dobiju šansu da, između ostalog , pokažu ali i da prošire svoja znanja i vještine u sprovođenju omladinskih aktivnosti u skladu sa planom i programom rada omladinskog servisa.

Prijave na javni poziv se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja poziva na zvaničnoj internet stranici Ministarstva sporta i mladih,zaključno sa 07.08.2020.godine.

Javni poziv možete preuzeti ovde  http://www.ms.gov.me/vijesti/229704/JAVNI-POZIV-za-angazovanje-jednog-lica-za-obavljanje-administrativno-tehnickih-poslova-potrebnih-za-redovno-funkcionisanje-omlad.html

                                                                                                                                                                                            Kabinet predsjednika