Opština Pljevlja priključiće se humanitarnoj akciji “Srećko”

Opština Pljevlja priključiće se humanitarnoj akciji „Srećko“ koju su pokrenule tri crnogorske rukometašice – Sonja Barjaktarović, Marija Jovanović i Sanela Knezović. Akcija će se u Pljevljima održati u petak, 20. decembra, u periodu od 16 do 18 časova, na platou Trga „13. jul“.

Prema riječima organizatora, četvorotočkaš radosnog imena “Srećko” u ponedjeljak je krenuo u obilazak nekoliko crnogorskih gradova – Podgorica, Danilovgrad, Nikšić, Berane i Pljevlja, sa ciljem prikupljanja pomoći za najugroženije porodice.

U petak u Pljevljima zaokružuju prvi radni zadatak, a naši sugrađani biće u prilici da doniraju odjeću, obuću, životne namirnice, školski pribor, opremu za bebe, igračke i druge poklone koji će mnogo značiti onima kojima to upravo nedostaje. 

Humanitarni duh i dobročinstvo Pljevalja su osobine koje su Pljevljake uvijek krasile, a ovo  je prilika da to još jednom na djelu i dokažemo.

Ovim putem pozivamo sve građane da se, u što većem broju i u skladu sa svojim mogućnostima odazovu ovoj akciji i svojim skromnim doprinosom obraduju one kojima je pomoć najpotrebnija.

Kabinet predsjednika