Pljevaljska zimska čarolija može da počne – od večeras svi na klizalište!

Ove zime Pljevljaci će imati priliku da se oprobaju na ledu, a klizalište koje je „Centar za sport i rekreaciju“ uz pokroviteljstvo Opštine Pljevlja obezbijedio na Trgu „13. Jul“, biće u funkciji večeras od 20.00 časova.

Kako su naglasili iz doo „Centar za sport i rekreaciju“, klizalište će večeras biti besplatno za sve zainteresovane sugrađanke i sugrađane, a od sjutra će se iznajmljivanje klizaljki u trajanju od jedan sat naplaćivati 1 euro.

Uz ovu atrakciju, koja je prethodinih godina izazvala veliko interesovanje, posebno mlađih sugrađana, biće dostupni i štandovi pljevaljskih proizvođača, koji su se, u duhu novogodišnjih praznika, potrudili da izrade novogodišnje ukrase, a predstaviće se i  tradicionalne narodne rukotvorine po kojima su Pljevlja već decenijama prepoznata.

Kako su istakli organizatori, klizalište će raditi svaki dan od 10.00 do 22.00 časa, a u susret novogodišnjim praznicima se očekuju i dodatne animacije kako bi klizanje bilo zanimljivije.

Pozivamo naše sugrađane da večeras od 20 časova okušaju u klizanju i uživaju uz skromni muzički program koji realizuje Centar za kulturu Pljevlja.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja