Pljevaljski sportisti uzeće učešće na nikšićkom Sajmu sporta povodom obilježavanja Dana reprezentacije Crne Gore

Opština Pljevlja uzeće učešće na Sajmu sporta – Nikšić 2020. godine koji se pod sloganom „Reprezentacija u srcu“ organizuje 04. marta 2020. godine u Sportskoj dvorani u Nikšiću.

Cilj ovog sajma, koji Opština Nikšić se organizuje u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih Crne Gore, jeste da se sa nivoa sportskih klubova pošalje snažna poruka o značaju sporta i pripadnosti crnogorskoj reprezentaciji, a sve u susret obilježavanju 10. Marta, Dana Reprezenacije Crne Gore.

Opštinu Pljevlja će, na uniformnim štandovima Sajma predstaviti 15 sportskih klubova i to: Fudbalski klub“Rudar“, Fudbalski klub “Breznica“, Fudbalski klub “Pljevlja“, Košarkaški klub “Pljevlja“, Košarkaški klub “Rudar“, Ženski košarkaški klub “Rudar“, Odbojkaški klub “Rudar“, Omladinsko rukometni klub “Rudar“,  Atletski klub “Rudar“, Biciklistički klub “Pljevlja“, Karate klub “Potoci“, Kik boks klub “Pljevlja“, Sportsko ribolovni klub “Lipljen“, Streljački klub “Centar“ i Klub sjedeće odbojke “Set“.

Pljevaljske sportiste će obići predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović i sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emina Salihović. Logističku podršku u organizaciji odlaska naših sportista obezbjedila je Kancelarija za sport opštine Pljevlja.

Pored opštine Pljevlja, učešće na sajmu uzeće i opštine Žabljak, Šavnik, Plužine, Danilovgrad i Nikšić.

Na Sajmu sporta će govoriti ministar za sport i mlade u Vladi Crne Gore Nikola Janović i predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović.

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja