Подршка најмлађим такмичарима пљеваљских  карате клубова за одлазак на Балканско првенство за дјецу  у Истанбул

Поводом одржавања Балканског првенства у каратеу, које ће се одржати у Истанбулу од 30. маја  до  2. јуна  2024. године, младе каратисте и каратисткиње из Карате клуба „Рис“ и Карате клуба „Потоци“  данас је угостила секретарка Секретаријата за спорт и младе Општине Пљевља Милица Секулић са сарадницима.

Том приликом, секретарка је изразила велико задовољство и понос због учешћа наших спортиста на овом престижном такмичењу, наглашавајући важност подршке младим талентима у спорту. Такође је нагласила да они прије свега представљају себе, своју породицу, клуб и град из којег долазе, и да је најбитније да оставе лијеп утисак о Пљевљацима.

Како трошкове одласка финансирају сами такмичари, Секретаријат за спорт и младе Општине Пљевља обезбиједио је финансијску подршку у висини од 195,00 евра,  која је намијењена за плаћање смјештаја за период боравка у Истанбулу.

Своје учешће на овогодишњем Балканском првенству за дјецу, као чланови репрезентације Црне Горе, изборило је осамнаест такмичара и такмичарки, петнаест из Карате клуба „Потоци“ и троје из Карате клуба „Рис“.

Балканско првенство у Истанбулу окупиће учеснике из више балканских земаља, а наши каратисти ће имати прилику да се такмиче у различитим категоријама и покажу своје вјештине.