Poklon koncert korisnicima i osoblju Doma za stare – znak podrške i zahvalnosti

Obilježavajući 21. maj,  Dan nezavisnosti Crne Gore, pljevaljska lokalna samouprava je kao jednu u nizu aktivnosti priredila koncert neobičnog karaktera, ovaj put namijenjen korisnicima i osoblju Doma za stare Pljevlja.

Ova nesvakidašnja aktivnost, kao znak zahvalnosti i podrške, izazvala je emocije i pozitivne reakcije, kako naših najstarijih sugrađana, tako i stručnog tima, obzirom da su cjelokupno osoblje i uprava ove ustanove boravili u četrdesotodnevnom karantinu, kako bi smanjili rizik od eventualnog unošenja novog koronavirusa u Dom.

Poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, koncert je održan van objekta Doma za stare, na lokaciji između gradskog stadiona i sportske dvorane, koja je položajem bila odgovarajuća, kako mjerama o poštovanju fizičke distance, tako i u smislu dostupnosti onima kojima je bio namijenjen.

Pozivu za učešće u ovom skromnom slavlju nesebično su se odazvali Gradski tamburaški orkestar, solisti Nejra Bašić, Esad Memić, Anastasija Vojinović i Andrej Nenadić i članovi pljevaljske Muzičke škole.

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja