Poziv za učešće u radionici „Komunikacijske vještine i jačanje samopouzdanja“

Povodom obilježavanja 26. Juna – Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama, opštinska Kanelarija za mlade i prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti u saradnji sa PREeduco centrom ( Centar za djecu, mlade, odrasle i roditelje) iz Podgorice organizuje radionicu na temu „Komunikacijske vještine i jačanje samopouzdanja“.

Ove radionice vode stručnjakinje iz PREeduco centra:

  •  mps Branka Nikočević diplomiranana psihološkinja
  • Ljiljana Radišević, specijalna pedagoškinja i savjetnica sistemske porodične psihoterapije

Radionica je namijenjena djeci i mladima uzrasta od 13 do 15 godina starosti:

  • Koja po svaku cijenu izbjegavaju bilo kakav oblik konflikta, rasprave, neslaganja i budu veoma uznemirani onog trenutka kad trebaju da se konfrotiraju sa drugima;
  • Kojima nedostaje samopouzdanje;
  • Stidljivoj djeci;
  • Djeci koja ne znaju da kažu „NE“ i uvijek su na usluzi drugima, a samim tim su i skloni ka upadanju u zamku bolesti zavisnosti I rizičnog ponašanja.

Radionica će se održati 26. juna 2021. godine u Sali Skupštine opštine Pljevlja sa početkom u 11h i trajaće do 13h.

Broj mjesta je ograničen (do  15 polaznika).

Prijavljivanje se vrši u kancelariji br.4 Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja (Zgrada Skupštine opštine)

Sve dodatne informacije, mogu se dobiti u komunikaciji sa samostalom savjetnicom za prevenciju narkomanije i bolesti zavisnosti, Milicom Sekulić na tel: 068-790-480 ili putem emaila: milica.sekulic@pljevlja.co.me.

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja