Predsjednik opštine ispratio sportiste na MOSI „Sokolac 2019“

Najveća amaterska sportska manifestacija na Balkanu 56. MOSI igre biće danas svečano  otvorene na Sokolcu i trajaće do 7. jula 2019. godine.

Tom prilikom, predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović je upriličio svečani ispraćaj sportista na trgu “13 jul” i poželio im srećan put i uspjeh na predstojećim igrama.

“Naši dosadašnji rezultati nameću nam obavezu da, i ove godine, u sportskom duhu pokažemo da smo dorasli još jednom sportskom izazovu. Budite motivisani, kako na uspjehe, tako i na saznanje da ste reprezenti Pljevalja i da predstavljate grad i opštinu velikih sportskih dostignuća”-poručio je predsjednik opštine u svom obraćanju sportistima.

Predsjednik Golubovć je istakao da je siguran da će sportisti Pljevalja ovim obavezama odgovoriti na najbolji način i da će dostojno reprezentovati opštinu iz koje dolaze, kako na terenu, tako i van njega.

Opština Pljevlja biće jedna od brojnijih sportskih ekipa, koja će biti zastupljena u 13 sportskih grana, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji, kao i PARA MOSI. Ukupan broj takmičara, sa vođama ekipa, koji će predstavljati Pljevlja je 160.

 

                                                                                        Kabinet predsjednika