Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović čestitao je svim pravoslavnim vjernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović čestitao je njegovom preosveštenstvu, Episkopu mileševskom g-dinu Atanasiju Rakiti i svim pravoslavnim vjernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Eparhija Mileševska
Njegovom Preosveštenstvu
Episkopu Mileševskom g-dinu Atanasiju

ČESTITKA
POVODOM VASKRŠNIH PRAZNIKA

Vama, crkvenim velikodostojnicima i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Pljevljima i Crnoj Gori, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, u ime organa lokalne uprave i u svoje lično, upućujem najsrdačnije čestitke.

Želim Vam da zajedno sa svojim porodicama proslavite Hristovo vaskrsenje i da vođeni hrišćanskom ljubavlju, brigom za svoje bližnje, poštovanjem i međusobnim uvažavanjem, a prije svega u zdravlju istrajate u svim budućim izazovima i prevaziđete teška iskušenja koja nam je nametnula pandemija koronavirusa.

Neka nas predstojeći dani podsjete na mir, blagostanje i međusobno poštovanje koji su osnova da proslavimo Praznik pobjede života, koji za sve hrišćane predstavlja simbol nade i vjere u bolje sjutra.

Neka nam praznični duh zajedništva, međusobnog uvažavanja i tolerancije bude snaga da sačuvamo moralne vrijednosti, uzajamnu ljubav i suživot, koji vjekovima krase naša Pljevlja.

Tradicionalnim, radosnim vaskršnjim pozdravom vječne istine, nade i ljubavi, još jednom Vam čestitam praznik: „HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!”

S poštovanjem,

                                                                                             PREDSJEDNIK
  Igor Golubović