Predsjednik Opštine uručio poklone učesnicama takmičenja „Crna Gora u ritmu Evrope“

Predsjednik Opštine Pljevlja Rajko Kovačević upriličio je prijem za predstavnice Pljevalja na takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“, koje je početkom juna održano u Podgorici.

Tim povodom, zahvalio se učesnicama Anastasiji Vojinović, Šejli Bećović, Ani Sokić, Neveni Džogaz, Andrei Džaković i Tamari Krvavac, kao i koordinatorki Opštine Milici Sekulić što su prezentovale naš grad u najboljem svijetlu i  uz osvojeno treće mjesto u ukupnom plasmanu, opravdale priliku da učestvuju u najvećem dječijem muzičkom takmičenju u Crnoj Gori.

Kovačević im je tom prilikom uručio prigodne poklone istakavši da ga raduje činjenica što pljevaljska djeca kroz učešće na važnim takmičenjima nižu uspjehe, čime opravdavaju poziciju svog grada u svijetu nauke, kulture, sporta i obrazovanja.

Predsjednik Opštine obećao je da će lokalna samouprava na čijem je čelu nastaviti da podržava aktivnosti na stvaranju uslova kako bi se mladi ljudi afirmisali u svom gradu i šire i na taj način doprinijeli razvoju svoje lokalne zajednice i države.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja