Prijavite se za učešće u radionicama o preduzetništvu i ličnom razvoju

U periodu od 5 do 6. jula sa početkom u 11 časova u prostorijama Centra za kulturu, a u organizaciji Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja i NVO COE (Centar za omladinsku edukaciju) održaće se radionice „Preduzetništvo i lični razvoj“ koje će se baviti omladinskim preduzetništvom, biznisom, savremenom organizacijom, potrebama za ličnim razvojem i karijernim usavršavanjem.

Zadovoljstvo nam je da ugostimo naše partnere i prijatelje Uroša Bulatovića i Igora Goranovića, koji će predstaviti primjere iz svoje prakse i saradnje sa domaćim i inostranim klijentima, pružajući odgovore na različita pitanja zainteresovanih učesnika/ca.

Obuke su besplatne i namijenjene su srednjoškolcima i studentima, a maksimalni broj učesnika je 25. Po završetku dvodnevnog programa svi učesnici će dobiti sertifikate o učešću.

Prijavljivanje se vrši u kancelariji broj 4. Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja (Zgrada Skupštine opštine).
Sve dodatne informacije, mogu se dobiti u komunikaciji sa samostalnim savjetnikom za mlade i obrazovanje, Pilav Emirom na telefon 069 382 724 ili putem e-maila : emir.pilav@pljevlja.co.me.

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja