Testiranje bazične inteligencije u Pljevljima

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Pljevljima, u organizaciji Mense Crne Gore održaće se u subotu, 7. decembra sa početkom u 12h u skupštinskoj sali Opštine Pljevlja.

Pošto je Mensa Crne Gore i ove godine ostvarila saradnju sa Opštinom Pljevlja, testiranje je besplatno za sve zainteresovane građane Pljevalja. Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni da prilože ovjerenu pismenu saglasnost roditelja ili da se obrate upravi škole koju pohađaju.

Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku: mensa.me/formulari/92393.

Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Rok za prijavu je do četvrtka, 5. decembra do 23:59 časova.

Za više informacija možete nam se obratiti putem e-maila na testiranje@mensa.me.