Ускoро почиње нова сезона  „Ритам  Европе“

Секретаријат за спорт и младе наставља реализацију  престижног музичког пројекта под називом „Ритам Европе” намијењеног за дјецу и омадину узраста од 14 до 21 годину.

У оквиру овог пројекта д‌јеца и омладина Пљеваља се припремају да учествују и представе свој град на финалном телевизијском преносу који ће се одржати у  граду побједника за претходну годину „Ритма Европе”, уз директан телевизијиски пренос на телевизији са националном покривеношћу. Град побједник из претходне сезоне телевизијског фестивала је општина Будва.

У циљу реализације овог пројекта у периоду од 1. 3. до 30. 3. 2024. године на подручју града ће се  извршити аудиција д‌јеце узраста од 14 до 21 године како би се одабрало до 6 најталентованијих представника вокалног и плесачког карактера по пропозицијама као на Евровизији, где се на сцени може наћи највише 6 извођача,  који ће учествовати у даљој бесплатној обуци за телевизијски пренос „Ритам Европе“.

У периоду од 1. 4. до 15. 6. 2024. године планиране су активности на припреми одабране екипе за телевизијски програм. Припрема обухвата рад на вокалима одабране д‌јеце и омладине, припрема кореографија за телевизијски пренос, учење страног језика и језика амбасаде земље коју представљају кроз пјесму коју ће изводити, фотографисање за телевизијски пренос „Ритам Европе“.

Овом приликом позивамо д‌јецу и омладину са вокалним и плесачким умјећима да се припреме уколико желе да учествују на аудицији и изборе своје мјесто у екипи која ће представљати општину Пљевља.

О термину и мјесту одржавања аудиције јавност ће бити накнадно обавијештена.