Završena rekonstrukcija Omladinske ulice

Završnim radovima na asfaltiranju i iscrtavanju horizontalne signalizacije privedena je kraju rekonstrukcija dijela Omladinske ulice u dužini od 150 metara.

Radovi, započeti u drugoj polovini prošle godine obuhvatili su i izgradnju novih trotoara sa ivičnjacima, kompletne atmosferske kanalizacije, novu javnu rasvjetu i ozelenjavanje, odnosno sadnju drvoreda.

Izgradnju jedne od najprometnijih saobraćajnica u užem gradskom jezgru, za koje su izdvojena sredstva iz Budžeta Opštine Pljevlja, nakon sprovedenog postupka javnih nabavki, izveo je “Ving” doo Pljevlja.

Ukupna vrijednost radova iznosila je 110.000,00 eura sa PDV-om.

Podsjećamo, Opština Pljevlja je tokom 2019. i 2020. godine, u skladu sa Idejnim projektom rekonstrukcije distibutivnog Sistema gradskog vodovoda, rekonstruisala vodovodnu mrežu u kompletnoj Omladinskoj ulici.

Opština Pljevlja je u prethodnom periodu, usljed drugačijih okolnosti izazvanih pandemijom COVID-19 i perioda ograničenog poslovanja, realizovala infrastrukturne projekte na teritoriji grada nešto sporijom dinamikom, ali bez zastoja, vodeći računa o potrebama građana i poboljšanju uslova njihovog života i rada u gradu.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja