Djeca iz Javne ustanove “Dnevni centar” i NVU “Zračak nade” uručila poklone damama Opštine Pljevlja povodom 8. marta

Povodom 8. Marta, međunarodnog praznika žena, djeca iz JU “Dnevni centar” i NVU “Zračak nade”, boravila su u posjeti Opštini Pljevlja i tom prilikom zaposlenim damama čestitala 8. Mart i podijelila prigodne poklone.  Ovo je ujedno bila  i prilika za druženje, iskazivanje ljubavi i pažnje prema dragim osobama.

Šefica Kabineta predsjednika Opštine Maja Rondović, sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti Emina Salihović i sekretarka Skupštine Opštine Emina Brković u ime svih zaposlenih dama u Opštini Pljevlja ugostile su djecu iz ovih ustanova i zahvalile se na pažnji koju im svake godine ukazuju.

“Danas su nas posjetili naši prijatelji iz Dnevnog centra i Zračka nade koji su nam zajedno za svojom direktoricom i ostalim zaposlenim uručili ove divne poklone i ujedno nas podsjetili na našu obavezu prema njima, kao i na  odgovornost da poštujemo njihova prava, identitet i da donosimo kvalitetne odluke sa lokalnog nivoa kako bi se što bolje definisala njihova prava” – istakla je Maja Rondović.

Direktorica JU “Dnevni centar” Svetlana Dujović, naglasila je da su djeca poklone napravila uz pomoć volontera i stručnog tima “Dnevnog centra” i “Zračka nade” i u njih utkala svoju ljubav i želju da svojim prijateljicama iz lokalne uprave vrate pažnju koju su im one poklanjale tokom prethodne godine.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja