Најуспјешниjи ученици на пријему код предсједника општине

Поводом освајања награда на Државном такмичењу у знању и награда на Олимпијади знања 2024. године предсједник општине Пљевља др Дарио Вранеш, шеф кабинета Вујо Грбовић, секретарка Секретаријата за културу, социјална и друга питања Сања Ђондовић и руководитељка Службе за културу и друга питања Данијела Анђелић примили су у кабинету предсједника ученике који су остварили награде и запажене резултате на Државном такмичењу у знању и на Олимпијади знања 2024. године.

Пријему је присуствовало шест ученика и то Новак Потпара, ученик 9. разреда ЈУ ОШ „Ристан Павловић“, који је освојио прво мјесто на Државном такмичењу у знању из хемије; Миљана Дромљак, ученица 3. разреда ЈУ Гимназија „Танасије Пејатовић“ која је на Државном такмичењу у знању освојила треће мјесто из француског језика у категорији 3. и 4. разреда; Сања Зиндовић, ученица 8. разреда  ЈУ ОШ „Ристан Павловић“ која је на Олимпијади знања 2024. освојила прву награду из физике; Нађа Станић, ученица 1. разреда ЈУ Гимназија „Танасије Пејатовић“ која је на Оимпијади знања 2024. освојила трећу награду из биологије; Зара Дељковић, ученица 1. разреда ЈУ Гимназија „Танасије Пејатовић“ која је на Оимпијади знања 2024. освојила трећу награду из физике и Наташа Петровић, ученица 4. разреда ЈУ Гимназија „Танасије Пејатовић“ која је на Оимпијади знања 2024. освојила другу награду из биологије.

Општина Пљевља је овим поводом најуспјешнијим ученицима обезбиједила симболичне новчане награде и књиге, у нади да ће у будућности низати успјехе на сваком пољу.