Скок, спринт и смијех поводом обиљежавања Међународног дана против злоупотребе дрога

Секретаријат за спорт и младе Општине Пљевља односно Канцеларија за превенцију болести зависности у сарадњи са К4 SPORT & ADVENTURE, а поводом обиљежавања 26. јуна, Међународног дана против злоупотребе дрога организују забавно-спортску манифестацију „Игре снаге и спретност“ за дјецу узраста од 3 године и старију.

Манифестација је отвореног типа за сву дјецу која желе да се докажу у играма спретности, брзине и снаге, а одржаће се дана 26. јуна 2024. године (сриједа) на Тргу 13. јул са почетком у 18 часова.

Вријеме трајања манифестације је 3 сата.

Како је један од фактора у настанку проблема зависности неквалитетно коришћење слободног времена, циљ нам је да пљеваљској дјеци омогућимо што више оваквих садржаја и на тај начин спријечимо могућност уласка у неко ризично понашање.

Овим путем позивамо родитеље да доведу своје малишане и заједно учествују у узбудљивим и занимљивим препрекама које ће нам припремити екипа из К4 SPORT & ADVENTURE.

Секретаријат за спорт и младе ће овом приликом обезбиједити све неопходне услове како би се Манифестација одвијала несметано.