U četvrtak besplatna online radionica za osnaživanje žena

Memorandumom o saradnji potpisanim sa NVO „ Omladinski klub Berane“, koji se ogleda u zajedničkom djelovanju kroz nacionalni projekat za razvoj i osnaživanje mladih žena na sjeveru Crne Gore „Osnaži.Me“, Opština Pljevlja postala je partner ovoj organizaciji u realizaciji online radionice „Napravi StartUp plan i ostvari svoj preduzetnički san“.

U okviru ove besplatne online radionice koja će u Pljevljima biti organizovana u četvrtak, 13. avgusta, mlade žene sa teritorije opštine Pljevlja starosne dobi između 17 i 25 godina imaće priliku da se edukuju o koracima i načinu pisanja projekata kao mogućnosti za pokretanje biznisa ili realizovanja poslovne ideje.

Učesnice će imati priliku da dobiju informacije o definisanju projektne ideje i  pretvaranju dobrog poslovnog plana u biznis, kao i korisne savjete o predstavljanju svoje poslovne ideje  i traženju podrške za realizovanje preduzetničkog plana. Radionica će predvidjeti i vježbanje kroz predstavljanje individualnih ili grupnih poslovnih ideja, kao i korake u pisanju prijedloga projekta.

Nakon završene radionice, sve učesnice će dobiti sertifikat za učešće u nacionalnom projektu „Osnazi.Me“.

Zainteresovane se za učešće u radionici mogu prijaviti putem linka:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4929c7kIil35NiSpxCk1wakxQDHj3L5lL0qIA456v4Ebghw/viewform

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja