U toku uređenje zelenih površina grada

Početak proljeća i poboljšanje vremenskih prilika u Pljevljima povećao je i aktivnosti zaposlenih u Radnoj jedinici „Zelenilo“ preduzeća DOO „Čistoća“, koji svakodnevno vrijedno rade na uređenju zelenih javnih površina. Zahvaljujući njima, zelene površine Pljevalja, posebno u centralnom gradskom jezgru svake godine budu posebno osvježene novim cvjetnim rasadima.

Prema riječima rukovoditeljke RJ „Zelenilo“ Olgice Otašević redovno se vrši čišćenje ulica i trotoara, kao i svih zelenih površina u gradu, a pojačano je čišćenje gradskog parka „Vodice“ i brda Stražica zbog povećane cirkulacije šetača na tom području.

„RJ „Zelenilo“ izvršila je do sada je demontažu starog i montažu novog mosta u naselju Zlodo kod vrtića „Eko bajka“, izvršeno je košenje oko trga „13. Jul“ , skvera na Trgu „Mila Peruničića“, zelenog ostrva u ulici Vuka Kneževića, zelenih površina oko drvoreda u ulici Nikole Pašića, kao i ulici Zekerijaha Ćinare, Tršovoj ulici i kod Doma za stare, travnjaka kod Doma kulture, zelenog ostrva kod Auto škole, zelene površine uz Breznicu u naslju na Jalija“ , kazala je Otašević.

Ona je istakla da se redovno vrši pranje i dezinfekcija ulica, a radnici, prema njenim riječima nesmanjenim tempom brinu kako o čistoći, tako i o zelenilu u parkovima i svim zelenim površinama gradskog područja Pljevalja.

Kabinet predsjednika Opštine Pljevlja